Grat qe harojn
Kan qen 3 gra qe harrojn edhe nje her njana i ka thir kto te dyjat me nejt te ajo i ka mar me zor te shpija,edhe kurr kan shku ka 100 her tu fol ndermjet veti,,edhe ri pak ajo juv qet me hanger ri pak apet krejt shka ka i qet,edhe kurr dalin kto te dyjat me shku ka shpija njana i thot shoqes... A e pave respija kurxha sna qiti ncncnnc far shoqe
Kush dreqin hyp atje nalt!
Nje cift po dilte ne qytet. Rruge e gjate, nxehte i madh, para tyre ndodhet nje peme dhe ata bashke vendosin m'u ul nen te. Pas nje fare kohe gruaja con kryet lart me pa, kur shef dy zogj sqep me sqep dhe i thote te shoqit: - Mor burre ca jane ka bajne njata zogj atje lart? - I shoqi: jane ka puthen. - Gruaja: po pse nuk me puth edhe ti mua? - Burri ia kthen: po kush dreqin hyp atje nalt.
persheshi
Ka qen ni grue edhe ni burr,dhe nje djali i ti,dhe gruja djalit i thot:OH ti piqk nane haje edhe ni lug pershesh se te ritet Speci..Kur buri e ndegjon gruan,gruje shka i thave djalit bre,i thash haje ni lug pershesh qe te ritet ka,,,edhe haje edhe ti nja dy tre lug mos po te rritet pic..uhahuhauhuahuahu palidhje prej:::::::::
burri dhe gruja
Asht kan ni burr edhe ni gruje edhe kan ra me fjet tashti,ai burri zdojke me ba sex...edhe kjo gruja prti se po qohet jo,edhe i thot oh burr po me vjen ftof bre,ai burri e mer ni jargan ja qet oh burr apet ftof e mer apet 1 jargan e mush me jargana,Edhe kjo gruja ja ban oh burr un e kam ni bire bre :Ehhhhhhhh zaher pi qasaj bire po te hin ftofti
(palidhje poezi a?
hgaygayggyagyagygay
Polict
Ishin kan nja 2 "polic" ... edhe tash njani ka shku me ble molla. i thot kti tjetrit ...? n'mujsh me dit sa molla i kom tet katertat ti jap ky tjetri ja ban 3
Provat Gjenerale
Ishin kan dy kojshi njeri i biente gitares dhe bente shum zhurem edhe kojshia tjeter vjen e i ankohet e i thot o koshi pom pengon bre e ai ia kthen neser kam koncert bre kojshi neser prap e njejta ndodhi dhe kojshia vjen prap po ai ia ktheu se vetem edhe sot se i kam provat gjenerale prap gitaristi vazhdon te ban zhurem edhe te nesermem por kojshia nuk shkon per ni jave rresht me iu anku e gitaristi interesohet se pse me nuk po vjen kojshia me u anku edhe prej merakut shkon gitaristi te kojshiae hyn mrena e kerkon neper dhoma po nuk e gjen dot po kur shkon ne banjo e gjen kojshin tu i mshu k**** dhe i thot gitaristi kojshi qa je tuj bo qe kam prova gjenerale se neser ka me ti q* ropt.
kur hasa ban hajgare
Ishin shkue njė herė Hasa dhe Hysa nė Nju Jork,dhe morėn njė banesė nė hotel, nė katin 100.Pastaj pasi qė blejnė dishka nė qytet, kthehen nė hotel dhe shka me pa ā lifti nuk po punojke . Nisen shkallėve.Kur hypin nė katin e 30-te,Hasa i thotė Hysės : -Nal tėsh t' kallxoj dishka,po Hysa ia kthen: -Hajt se mė kallxon kur tė hypim nė katin e 70-tė. Hasa don me i kallxu prapė,Hysa prapė i thotė: -Hajt se mė kallxon kut tė hypim nė katin e 70-tė. Kur hypin nė katin e 70-tė, Hysa i thotė Hasės: -Fol qetash!. -Valla .... i kam harru qelsat! Nisen me u kthy poshtė.Kur shkojnė te kati i 40-tė,Hasa po i thotė prapė Hysės: -Nal tė kallxoj dishka,-por Hysa prej nervoze po ia kthenė fol : -Hajt se mė kalxon poshtė. Kur mbrrinė poshtė Hysa po i thotė Hasės: -Fol qetash shka kie?! Hasa po ia kthen: -Kam ba hajgare!.
pyetje e nje femije
Nje dite nje grua del me djalin e saj 5 vjecar ne park. Duke ecur e shohin nje grua shtatzene. Djali e pyet nenen e tij -Mami pse i eshte fryer aq shume barku asaj gruaje dhe mami pak e turperua i pergjegjet -Ajo ka pire shume uje dhe pastaj i eshte fryre ashtu barku pas nje kohe djali prap fol -Mami ishalla femija qe gjendet aty di te notoje
ish kan nana edhe baba tuke pi qaj
buri i tha gruje tu derdh qai gruja gareni edhe buri ja vnoj kamen e u zru gruja me krije ne qaj edhe gruja dha pse me rente se qai nuk ish derdh ahahahaha
bunjamini
ish kan nje bunjamin duke shkuar ne shkoll edhe e kish par musuesen edhe musuesja e veti a e ke msu tabelen bunjamin tha po edhe msuesja e veti 2.3= 6 mesuesja tha bravo
hasa edhe husa ne amerik
nje dit hasa dhe husa shkuan ne amerik dhe atje hynen te nje shitore dhe e lexuan atje nalt lexojke amerik kto se kan kuptuar kan mendu se ha mer hik edhe hasa dhe husa vashduan te vjedhin mershin ne shitore dhe hiken nje polic i zuri ne amerik ju tha qka bajni ju kshtu qe vjedhni ato than po kshtu lexojka ha mer hik polici tha nuk lexon ha mer hik po amerik edhe ato i lan gjerat dhe hiken hahahahaha flm qao View High Resolution
Order Prints & Gifts
Create Your Own Site
Pages >>
Friends >> Pse po hani mut, kur bureki 50 cent?
Krejt po e kqyrin bothen e vet veq une temen spo muj me pa
Nuk po pi me t`harru, po me t`pa dy fish.
Prej femrave nuk duhet me lyp shumė. Duhet me lyp shpesh.
Te na, nuk oshtė e ndotur rrethina ku jetojmė - po qendra.
Pse e ka ngrit flamurin Ismail Qemali? Se Isa Boletini ka qen n`ofsajd!
Ēdo pensionist i Kosovės andron me ju bo pensioni sa shtypja e gjakut.
Nuk po me duken mo ineteresante protestat. Gjeth vendet mė tė mira po i nxen policia.
Mos llogaritni n`mu, unė as tabelen e shumzimit nuk e di.
Hajt qe po flejnė n`Kuvend, por kanė nisė edhe jerm me folė.
Hajnat dhe kirurgėt i bajnė dorėzat, mos me i lanė shenjat.
Mjekėsia ka pėrparu aē, qė praktikisht, as njė njeri s`ėshtė i shėndosh.
Detin garant e ka bo naj femer! Ka qit shum kryp!